Ma elan oma perega ühel Kreeka turismi saarel. Olen avastanud kui mõnus on, oma ime väikeses köögis, erinevaid retsepte katsetada ja uusi välja mõelda. Terve elamine on täis mõnusaid söögi aroome ning suurim rõõm on näha mu pisikest peret neid toite nautimas.
Tuesday, February 16, 2010
Maasikad shokolaadis
Maasikad shokolaadis, kiire, lihtne aga elegantne.
Koostis:
maasikad
shokolaad
Valmistamine:
Sulata shokolaad mikrolaineahjus või veevannil.
Mikrolaineahjus
Kiirem viis shokolaadi sulatamiseks.
Tükelda shokolaad väikesteks tükkideks. Pane kuumakindlasse nõusse. Nõu peab olema kuiv ja ei tohi lisada väikestki kogust vett.
Kuumuta mikrolaineahjus keskmisel kuumusel paar minutit. (oleneb shokolaadi kogusest). Sega iga poole minuti järel.
Veevannil
Pane shokolaad kuumakindlasse. Tõsta kauss suuremasse nõusse, vala alumisse kaussi vesi. Vett ei tohi aga minna kaussi kus on shokolaad. Pane pliidile keema.
Vahepeal segada.
Puhasta maasikad, kuivata ja kasta shokolaadi sisse.
Pane küpsetuspaberile seisma.
Söö samal päeval.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
oii...tahan kaaa maasikaid juu!
Post a Comment