Tuesday, February 16, 2010

Maasikad shokolaadis



Maasikad shokolaadis, kiire, lihtne aga elegantne.

Koostis:
maasikad
shokolaad

Valmistamine:
Sulata shokolaad mikrolaineahjus või veevannil.
Mikrolaineahjus
Kiirem viis shokolaadi sulatamiseks.
Tükelda shokolaad väikesteks tükkideks. Pane kuumakindlasse nõusse. Nõu peab olema kuiv ja ei tohi lisada väikestki kogust vett.
Kuumuta mikrolaineahjus keskmisel kuumusel paar minutit. (oleneb shokolaadi kogusest). Sega iga poole minuti järel.

Veevannil
Pane shokolaad kuumakindlasse. Tõsta kauss suuremasse nõusse, vala alumisse kaussi vesi. Vett ei tohi aga minna kaussi kus on shokolaad. Pane pliidile keema.
Vahepeal segada.

Puhasta maasikad, kuivata ja kasta shokolaadi sisse.
Pane küpsetuspaberile seisma.
Söö samal päeval.

1 comment:

Elise said...

oii...tahan kaaa maasikaid juu!