Wednesday, December 16, 2009

Baklazaani supp

Meie pere lemmik supp on baklazaani supp. Selle retsepti sain ma oma abikaasalt. Midagi Albaaniast. Väga hea kiituse sai see supp ka Eestis.



250g veiseliha
1 baklazaan
2 porgandit
1 sibul
2-3 kartulit (oleneb kartuli suurusest)
1 dl tomatipastat
8dl keedetud kuuma vett
pipar, sool
natuke õli (ise eelistan oliiviõli)


Lõigata endale sobiva suurusega liha tükid, hakkida sibul ja lõikuda porgand.
Baklazaanist lõikuda umbes 2cm kuubikud.
Lõikuda ka kartul.
Kuumuta õliga potis liha mõned minutid. Lisa sibul ja porgand. Kuumuta kuni sibul on klaasjas. Tõsta potti ka baklazaan ja sega mõned minutid ning vala peale tomatipasta ja kartulid. Maitsesta. Ning vala peale vesi.
Sule poti kaas pooleldi ja lase valmida 45min.




No comments: