Ma elan oma perega ühel Kreeka turismi saarel. Olen avastanud kui mõnus on, oma ime väikeses köögis, erinevaid retsepte katsetada ja uusi välja mõelda. Terve elamine on täis mõnusaid söögi aroome ning suurim rõõm on näha mu pisikest peret neid toite nautimas.
Sunday, December 13, 2009
Tomati-küüslaugu saiakate
Selle mõtte sain kunagi ühest Albaania restoranis, kus neid serveeriti eelroana.
1 suur tomat
2 küüslaugu küünt
2spl oliiviõli
maitseks soola ja pipart
3 saia
linaseemned
Haki tomat ja küüslauk pisikeseks tükkideks. Lisa neile oliiviõli ja maitseained. Sega ja sule kauss kaane või toidukilega ning tõsta külmkappi mõneks ajaks seisma.
(mina tegin hommikul ja sõin õhtul)
Ennem söömist rösti rösteris (või ahjus) saiad. Ja rösti pannil linaseemned.
Kata saiad tomati-küüslaugu salatiga ja puista linaseemneid peale. Naudi tervislikke ampse.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment