Sunday, December 13, 2009

Tatarapuder lisanditega.

Täna päeval nõudis poja minult muutkui putru. Arvan et,kaerahelbepuder on hommiku söök. Päeval ju võiks lisaks saada ka aedvilju.
Leidsin üles Eestist kaasa võetud tartahelbed ja lisasin sinna aedvilju, küüslauku ja liha.
Küüslaugu aga olin juba varem ahjus valmis teinud.
Lõikasin küüslaugu pooleks, määrisin lahtilõigatud pooled oliiviõliga ja küpsetasin ahjus 20min. (väga hea ahjus tehtud krõbedate saiadega süüa).







Tatrahelbe puder

2dl tatra helbeid
4 ahjus küpsetatud küüslaugu küünt
1dl külmutatud herneid
spinatit (minul oli külmutatud)
valmis küpsetatud/keedetud kanaliha
soola maitseks

Panin tatra helbed keema koos herneste ja spinatiga. Kui oli peaaegu valmis keenud lisasin küüslaugu (mille olin kahvliha puruks vajutanud), kanaliha tükid ja soola. kuumutasin veidi veel ja valmis.
Serveerisin koos tomati lõikudega ja pojale väga meeldis. Küsis juurdegi.

No comments: